alhamdulillah...

"kakak jangan risau. mak ok je ni. jangan risau tau. nanti mak kirim barang yang kakak pesan tu ek.."

mak..mak...tengah sakit-sakit pun ingat jugak dia pasal ikan kering yang aku pesan.. itulah kasih seorang ibu.

syukur Ya Allah. ku tak mampu untuk berada dekat di sisi mak di saat ini. apatah lagi untuk menyuap makan minumnya, menemani tidurnya. tapi aku yakin ya Allah. Kau pasti mampu menjaganya lebih daripada dayaku...

maafkan kakak mak sebab kakak x dapat jaga mak. tapi ketahuilah, kakak sentiasa mendoakan mak dan berharap mak cepat sembuh. kakak sayang mak!


saya nak balik Malaysia!
8 Responses
  1. chaq Says:

    chaq dh beli tket balik mesia...370 pounds je! selalu 500+ ... huhu~ balik 23 june-24 sept..sempat raya 3 hari...muahaha...


  2. amboi..semangat. hehe.. ktorg cam x sempat la nk grab d chance. lgpun ktorg mmg da plan nk transit ausie dl.. =) x sbr nak blk umah!


  3. huhu..mak aku pun same....suka pos makanan walaupun aku x minta...hehe..:)...sama2 kita bersedih dikala jauh dari ibu dan ayah...


  4. iman Says:

    alhamdulillah, mak leen dh sihat sikit. insyaAllah, same2 kite doakan Allah sembuhkan terus mak leen. utk leen, Allah mmg pilih leen utk ujian ni sbb leen cukup kuat utk hadapi. mungkin org lain mcm akak x sekuat leen utk ujian sebegini. dr hati akak, akak kagum dgn kekuatan leen. and akak doakan, moga leen terus tabah menghadapi ape2 ujina dr Nya. and most importantly, He really does want u to come closer to Him, for obvious reasons, that He loves you.

    ^-^
    *hugs*


  5. alhamdulillah.. lega rasanya...

    p/s: nak balik mesia jugak!!! plan nak balik summer taun depan tapi bile tgok tiket, harga kalo convert duit malaysia nak dekat 12ribu... huhu. beraya kat jepun lagi la kalo camtu


  6. kak iman : thanx akak.. huhu.. mmg la leen sgt sedey ble tau tapi tu la kan. mak slalu pesan take thing positively. Allah uji sbb Dia cyg. lgpun Allah knows best kan..tenkiu atas ingatan.miss kak iman! *hugs*

    cucutokjanggut : biar betul??! 12ribu? fuyoh..dr ireland ni pun plg mahal dlm 4oooribu je..aiyo..cmne kamu nak blk msia nnti..


  7. nape kecik sangat tulisan nak balik malaysia..besarkan lah sikit..hehe..:p


  8. haha..terus besarkan tulisan..hehe...ala fiza@cucutokjanggut,beli sekarang memang mahal..tunguu dalam bulan 4 or 5 tahun depan mesti murah...