alhamdulillah.Allah masih memberi aku peluang untuk hidup di buminya. menghirup oxygen percuma. meskipun kali ini, tidak semeriah smbutan di KMB yang rasanya paling memorable skali thanx to my M06F,rumates2, and all atas sambutan yang pastinya paling manis bagiku.

21 kunci kebebasan? tidak... 21 untuk menjadi lebih matang. 21 untuk lebih banyak amanah yang terpikul dibahu. 21 untuk perjalanan yang insyaallah masih panjang jika dipanjang umur. insyallah... leen akan lebih matang!

terima kasih Allah atas nikmat kurniaan Islam sejak aku dilahirkan. terima kasih kerana tidak pernah sesaat pun Kau meninggalkanku meskipun di saat aku sering lupa menghamparkan syukur padaMu. terima kasih atas ciptaanMu yang sempurna, maka sempurnakanlah akhlakku ya Rabbi...

terima kasih mak dan abah atas kasih sayang yang tidak berbelah bahagi. terima kasih kerana melahirkan dan membesarkan insan ini meskipun terpaksa berdepan perit dan getir. terima kasih atas segala-galanya. takkan mampu kakak balas. takkan....

terima kasih pada amin,awis, akif dan keluarga yang sentiasa hadir menyerikan perjalanan hidupku sepanjang 21 tahun ini. terima kasih atas sokongan dan kasih sayang. semoga Allah merahmati kalian.

kepada rakan-rakan teman sperjuangan, terima kasih. terima kasih atas ingatan dan doa. terima kasih kerana ada menemani di saat duka dan suka. pastinya aku bukan teman yang baik. tidak pandai menjaga hati. kadangkala tawa dan gurau senda yang berlebihan. mungkin menyakitkan.. maafkan aku. u guys have big role in my life. thanx...

terima kasih semua. tegurlah aku jika aku tersalah kerana fitrah manusia itu lupa. insyaallah aku akan menjadi lebih baek. matang! =p

nota metatarsal : x sabar gilest nak celebrate besday lepas exam. moga dipermudahkan semuanya. doakan kitorg ek...




10 Responses
  1. Fakhrul Says:

    Happy Birthday Leen,
    A year older,
    A year wiser.

    Eh, bday ko ngn adek ko dekat2 kan. Baek punye perancangan mak ayah ko. Haha.


  2. chaq Says:

    hapi besday leen~ baru tau yg leen tua 4 bulan dari chaq. haha.


  3. huhu.hepi besday gak^^


  4. mc da bear Says:

    hepy birdey leen!!!!


  5. sanah heelwa ya gameel!
    may all your doas be granted insyaAllah :)


  6. k.iman Says:

    Salam leen adikku,

    eid milad sis :)
    muah2.. peluk cium sikit. hehe.

    mudah2an berjaya

    xxx


  7. Intan Nadia Says:

    ouhhhh...happy besday jugak!
    aumm aumm~

    hang tak bagi hint kat akak pun time PUISI aritu.rugi..rugii...kalau tak,bleh la akak prepare hadiah misteri..


  8. ferDaus Says:

    haha..leen dah tua,, all the best..
    hepi belated birthday.. sory xwish..
    mmg xnak wish pun.. terkejut gak bace kisah NE tu..
    huhu
    xpe. tiada penguasa selain Allah..


  9. Miss Happiness Says:

    heppy birthday Ibu.walaupun agak lambat dalam post comment tp anakanda sentiasa ingat kat ibu tau..sweet 21..ehehehe ke dah x sweet dah


  10. naqib Says:

    epi belated birthday =).